Custom Query (115 matches)

Filters
 
Or
 
  
 
Columns

Show under each result:


Results (34 - 36 of 115)

2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22
Ticket Resolution Summary Owner Reporter
#57 fixed developper's list doesn't receive SVN commit message ymipsl ymipsl
Description

Since revision 477

#58 fixed wrong result for "xios_is_valid_context" call rlacroix ymipsl
Description

From Mike Rezny :

The following program does not give the result I was expecting: PROGRAM test1

USE xios USE mod_wait USE mpi IMPLICIT NONE

CHARACTER(len=*),PARAMETER
id = "client"
CHARACTER(len=128)
value
TYPE(xios_time)
dtime
TYPE(xios_context)
ctx_hdl
TYPE(xios_domain)
domain_hdl
TYPE(xios_axis)
axis_hdl
TYPE(xios_grid)
grid_hdl
TYPE(xios_fieldgroup)
fieldgroup_hdl
TYPE(xios_field)
field_hdl
TYPE(xios_file)
file_hdl
INTEGER
comm, rank, size, ierr
LOGICAL
ok CALL MPI_INIT(ierr) CALL init_wait CALL xios_initialize(id, return_comm = comm) CALL MPI_COMM_RANK(comm, rank, ierr) CALL MPI_COMM_SIZE(comm, size, ierr) CALL xios_context_initialize("test", comm) CALL xios_get_handle("test", ctx_hdl) CALL xios_set_current_context(ctx_hdl) CALL xios_get_handle("domain_A", domain_hdl) CALL xios_get_handle("axis_A", axis_hdl) CALL xios_get_handle("grid_A", grid_hdl) PRINT *, 'valid context [test]: ', xios_is_valid_context("test") PRINT *, 'valid domain [domain_A]: ', xios_is_valid_domain("domain_A") PRINT *, 'valid axis [axis_A]: ', xios_is_valid_axis("axis_A") PRINT *, 'valid grid [grid_A]: ', xios_is_valid_grid("grid_A") CALL xios_close_context_definition() CALL xios_context_finalize() CALL xios_finalize() CALL MPI_FINALIZE(ierr)
END PROGRAM test1 The program output is: valid context [test]: F valid domain [domain_A]: T valid axis [axis_A]: T valid grid [grid_A]: T Why is the program returning FALSE for the context ‘test’? I was expecting TRUE. I am sure that I do not understand something. Here is the XML input file: <?xml version="1.0"?> <simulation>

<context id="test" calendar_type="Gregorian" start_date="2012-03-01 15:00:00" >

<domain_definition>

<domain id="domain_A" />

</domain_definition>

<axis_definition>

<axis id="axis_A" />

</axis_definition>

<grid_definition>

<grid id = "grid_A" />

</grid_definition>

<field_definition level="1" enabled=".FALSE." >

<field id="field_A" operation="average" freq_op="3600s"

grid_ref="grid_A" />

</field_definition>

<file_definition

type = "multiple_file" par_access = "collective" output_freq = "6h" output_level = "10" enabled = ".TRUE." > <file id="output" name="output" >

<field field_ref="field_A" />

</file>

</file_definition>

</context>

<context id="xios">

<variable_definition>

<variable_group id="buffer">

buffer_size = 8000000 buffer_server_factor_size = 2

</variable_group>

<variable_group id="parameters" >

<variable id="using_server" type="boolean" >

false

</variable> <variable id="info_level" type="int" >

50

</variable>

</variable_group>

</variable_definition>

</context>

</simulation> kindest regards Mike

#59 fixed Floating Point Exception when output_frequency < timestep oabramkina ssenesi
Description

If a an output_freq of "2h" is set, my model having a timestep of 3h, XIOS does crash with FPE. Increasing output_freq to 3h 'solves' the problem. A smoother , landing with an an explicit explanantion would be friendlier.

2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22
Note: See TracQuery for help on using queries.